[Poll] Korean progamer names? - Page 2
Forum Index > BW General |
Kentor
![]()
United States5784 Posts
| ||
Musoeun
United States4324 Posts
+ Show Spoiler + Lim Yo Hwan Park Chan Su Park Young Su Ma Jae Yoon Park Tae Min Kang Min Lee Yeon Yeol Lee Yong Ho Guillaume Patry <- played in Korea, he counts, I swear Park Ji Su Kim Taek Young Lee Jae Dong Song Byung Gu ...and that's it. Darn. | ||
zeppelin
United States565 Posts
On July 18 2009 10:52 EvoChamber wrote: I was really struggling around 24 or so, but guess who came through for me. + Show Spoiler + lee jae dong son chan woong lee yun yeol lim yo hwan choi yeon sung ma jae yoon park chan soo park myung soo shin hee sung byun hyung tae kim dong woo yum bo sung lee jae ho shin sang moon lee young ho sung byung gu park tae min park sung jun do jae wook jin young soo park ji soo lee young ho kim taek yong kang min kim chang hee hong jin ho lmao I was stuck on 15 and the exact same thing happened to me | ||
seppolevne
Canada1681 Posts
+ Show Spoiler + kim teak young lee young ho ma jae yoon shin sang moon lee jae dong shin sang ho sung byong gu ho yeung mu edit: how could I forget Park Chan Soo?! | ||
AzureEye
United States1360 Posts
Well thats if you don't count JAEDONG | ||
Garnet
Vietnam9023 Posts
| ||
Garnet
Vietnam9023 Posts
On July 18 2009 11:10 AzureEye wrote: Savior's name is probably the most well known? (Ma Jae Yoon?) Well thats if you don't count JAEDONG Lim Yo Hwan. | ||
Djabanete
United States2786 Posts
+ Show Spoiler + Yum Bo Sung and Jin Young Soo from my initial count ... If I had racked my brains longer maybe I'd have gotten them ![]() | ||
3 Lions
![]()
United States3705 Posts
But when I'm alert I bet I can do around 35-50. ^^ edit: tried again couple minutes later... + Show Spoiler + Lim Yo Hwan Lee Yun Yeol Ma Jae Yoon Han Dong Wook Do Jae Wook Lee Je Dong Hong Jin Ho Park Sung Jun x2 Park Sung Juk Park Tae Min Kang Min Song Byong Gu Lee Seung Eun Park Chan Soo Shin Sang Moon Lee Young Ho Byung Hyun Tae Lee Jae Yo Yo Sum Bung Kim Taek Yong Oh Yong Jong Kim Jun Young Park Yong Min I forget Oov's complete name (uh oh), all I remember is that it's Choi something something...shows how tired I am haha | ||
SilverSkyLark
Philippines8437 Posts
| ||
![]()
LosingID8
CA10828 Posts
| ||
Ozarugold
2716 Posts
Meh...good enough for me... | ||
vx70GTOJudgexv
United States3161 Posts
Lee Young Ho (Flash) Lee Young Ho (LuCifer) Lim Yo Hwan (BoxeR) Choi Yun Sung (iloveoov) Lee Yoon Yeol (NaDa) Ma Jae Yoon (sAviOr) Byun Hyung Tae (Iris) Park Tae Min (GoRush) Park Jung Suk (Reach) Park Ji Soo (fOrGG) Lee Jae Dong (Jaedong) Park Chan Soo (Luxury) Park Myung Soo (YarnC) Jo Il Jang (by.hero) Seo Ji Hoon (ToSsGirL) Ko In Kyu (Canata) Kim Ku Hyun (Kal) Shin Sang Moon (Leta) Greg Fields ( ![]() Kang Min (rA) Hong Jin Ho (YellOw) Kim Taek Yong (Bisu) Do Jae Wook (BeSt) Song Byung Goo (Stork) Yum Bo Sung (Sea) Seo Ji Hoon (XellOs) Jung Myung Hoon (fantasy) | ||
Lucktar
United States526 Posts
| ||
Macavenger
United States1132 Posts
+ Show Spoiler + Hong Jin Ho Yellow, ACE Park Dae Man Daezang, ACE Park Jung Suk Reach, ACE Seo Ji Hoon Xellos, ACE Oh Yeong Jong Anytime, ACE Lim Yo Hwan Boxer, SKT Kim Taek Yong Bisu, SKT Do Jae Wook Best, SKT Ko In Kyu Canata, SKT Kang Min Nal_ra, KT Lee Young Ho Flash, KT Park Chan Soo Luxury, KT Lee Young Ho Lucifer, KT Han Sang Bong Kwanro, CJ Ma Jae Yoon Savior, CJ Han Dong Wook Kwanro, CJ Shin Sang Moon Leta, Hite Park Myung Soo Yarnc, Hite Park Sung Joon July, STX Seo Ji Soo Tossgirl, STX Lee Yeon Yeol Nada, Fox Yum Bo Sung Sea, MBC Seong Byung Goo Stork, Samsung Lee Jae Dong Jaedong, Oz | ||
Deleted User 31060
3788 Posts
lim yo hwan choi yeon seul kim taek yong doh jae wook hong jin ho park jung suk park dae min park tae min kang min kang min gu seo ji hoon seo ji soo lee yeon yeol song byung goo lee sung eun oh yeong jeong lee jae dong son chan woong YOON YONG TAE yum bo sung han doh wook lee jae ho lee young ho lee young ho park myung soo park chan soo shin sang moon shin sang ho ma jae yoon ahn gi hyo park yeon ming park ji soo dunno how many that is, but it's more than 25 | ||
Showtime!
Canada2938 Posts
I don't know if that is a good thing, or a bad thing. lol | ||
deathgod6
United States5064 Posts
| ||
Realpenguin
8253 Posts
I'm just not too familiar with some of the obscure old-school players and amateurs | ||
yh93kim
Korea (South)62 Posts
+ Show Spoiler + song byung goo - stork kim taek yong - bisu No Young hoon - young Lee jae dong - jaedong Lee young ho - flash Lim Yo Hwan - boxer Ma Jae Yoon - savior Choi Yeon Song - iloveoov Lee Yoon Yeol - nada Son Chan Woong - backho Heo young mu - jangbi Park Chan Soo - Luxury Kang Min - nal_ra Seo Ji Soo - tossgirl Yum Bo Sung - sea[shield] Hong Jin Ho - Yellow | ||
| ||