On January 22 2017 19:52 gngfn wrote: The most crucial part of a teamleague would really be recruitment and training of new promising players. If they can get that part working then it's actually conceivable that BW could come back like Melee did.
But I'd be happy with just Neox vs. Moo too.
edit: Neox vs. Moo vs. Team PirateZerg.
This, BW needs to replenish its ranks with players, since the pipeline dropped significantly because of SC2 and League.
why do you think only moo and neox would be in. with this amount of viewership already, I expect at least KT to form a team as well. Others and SKT would follow.
All the LCK teams would be wise to house a small team
On January 22 2017 19:52 thezanursic wrote: I think they need at least 4 teams for a teamleague though. Can't be NeOx and Moo, I think they'll have to make different teams.
I'd just make Team Flash, Team JD, Team Stork and Team Bisu and have them draft players
Draco Volantus 31 październik 2010 · Na wstepie chciałbym podkreślić, że Bisu to Odnaleziony Książę, który po wielu latach świadectwa nierównego pojedynku pomiędzy rasami przystąpił do realizacji niemożliwego i wbrew logice sam Odnalazł Drogę. Odnalezienie Drogi przez Odnalezionego Księcia zobrazowane jest przez zamazane tło, schody za nim które wiodą z góry na dół są alegorią postępującego wieku Księcia, którego w końcu dosięgnie śmierć, a wcześniej zanik mięśni glistowatych palców nie pozwalając walczyć co właściwie jest równoznaczne z poprzednim. Ikona przedstawia Bisu w pozycji frontalnej, w prawej ręce widzimy wnętrze uniesionej dłoni pokazującej trzy palce odzwierciedlające trzy lata wygranych z rzędu turniejów. Zza niedbale rozpiętej kurtki wystaje identyfikator z chińskimi ideogramami - znak, że turniej w którym uczestniczył dopiero co się zakończył. Kolczyk w lewym uchu i grzywka w stylu późnego emo (włosy potrzebują więcej czasu na tak znaczny przyrost) dopełniają formy która sprawia, że zdjęcie to jest jednym z najwybitniejszych dzieł sztuki XXI wieku. Bisu jest patronem graczy komputerowych. — z: Kim Taek Yong
acha, dla wszystkich profanów: Bisu był protosem, rasą która ma najniższy średni wynik w walkach z terranami i zergami, prawie 50% nie brzmi źle, ale odpowiednio eskalując dane w excelu (lol) zaczyna być widać, dlaczego 3 z 4 graczy któzy uzyskali tytuł bonjwa byli terranami (a czwarty z nich był zergiem który stawiał u bukmaherów pieniądze przeciw sobie i celowo przegrywał i ma teras dożywotni zakaz gry w profesjonalnej lidze, amen).
Draco Volantus naukowcy mówią że spotykanie się ze starymi znajomymi od czasu do czasu dobrze wpływa na iq, ale to głównie bisu jest moim starym, dobrym znajomym O.o
Draco Volantus a tak 100% serio to spotykam starych znajomych i jak nie mają mi co opowiadać co u nich to ja nie mam im co opowiadać co u mnie bo wszystko wiedzą z fejsbuka, dzisiaj nie miógłbym pogadać nawet o tym co jadłem, true story † 6 sierpień 2013 o 20:43 · Lubię to! · 3
edit: I will treanslate this later, now I go take a shower
"They're also looking to get a teammatch, in ASL, for season 3". The translation here is actually pretty crucial, team match and team league are completely different. Did he say league or match?
On January 22 2017 20:27 [[Starlight]] wrote: This just in... Flash's haters dismiss his ASL Finals win as "obviously due to the imbalance present in the TvT matchup."